Yaz okulu başarıyla tamamlanmıştır.

Yapay Zeka Yaz Okulu ile ilgili duyurulara buradan ulaşabilirsiniz.

8-10 Eylül 2020 tarihleri arasında düzenlenen Yapay Zeka Yaz Okulu başarıyla tamamlanmıştır.

YAZSUM2020’nin ilk günü olan 8 Eylül Salı günü tüm etkinlikler YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanmış olup, gerçekleştirilen 7 etkinlikten her birini 250 ile 420 kişi arasında olmak üzere yaklaşık 2400 kişi canlı olarak izlemiştir.

Üç gün süren YAZSUM2020 kapsamında 40’dan fazla akademisyen ve eğitmen tarafından tamamı yapay zeka konuları olmak üzere paralel oturumlar halinde toplam 96 saat eğitim verilmiştir.  Her bir oturuma farklı sayıda katılımcı katılmış olup 9 Eylül Çarşamba günü öğleden önce gerçekleştirilen eğitimlere ortalama 350’şer katılımcı katılmıştır. Öğleden sonra gerçekleştirilen oturumlarda da yaklaşık 2450 katılımcıya eğitim verilmiştir. Etkinliğin son günü olan 10 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilen eğitimlerde de yaklaşık 1400 kişilik bir katılım olduğu sistem raporlarından tespit edilmiştir. Katılım istatistiklerinin detaylı analiz sonuçları,  gelecek etkinliklere  yol göstermek üzere kullanılacaktır.

Yaz okulu sırasında eğitimlerimiz kayıt altına alınmış ve kısa zaman içerisinde You Tube kanalımıza yüklenecektir.

Yaz okulu sonrası oluşan bilgi birikimi kitap haline getirilerek ücretsi ülkemizin hizmetine sunulacaktır. Daha önceki yıllarda da her yaz okulu sonrası kitap yazımı gerçekleştirilmiştir. Sosyal medya hesaplarımıza sayfanın altında sosyal medya ikonlarından ulaşabilirsiniz.

Önceki yıllarda yazılan kitaplara "YAZ OKULU" sekmesinde geçmiş yaz okulları sekmesinden ulaşabilirsiniz.